תחושה של חוסר הרגשה בפין, עקמת בזמן זקפה, ופין רך מאוד כמו לחם.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/09/2023 | 15:23 | מאת: יוסי

לפני כמה 6 חודשים היה לי פריפרזם לא איסכמי, ופלוס טראומה לפין כי הוא נדחס עקב רפלקס, ומאז אותו יום הפין שלי השתנה, הוא התכווץ/התקצר כל חודש, אני לא מרגיש אותו בכלל מאז המקרה, אני כבר לא יכול לאונן ואני מאוד רוצה אבל זה לא מצליח לי, אף רופא לא רוצה לבצע צילום של האיבר, הזכויות שלי פה בארץ נמרסו, כל אורולוג החליק את המקרה שלי, אני רק רוצה לבדוק האם אפשר לטפל במצב שיש לי, הפין איבד תחושה זה מאוד מפחיד, אין לי חשק מיני או עוררות מינית או אורגזמות, מה עלי לעשות?

האם הרופאים לא מטפלים כי הבעיה היא לא רפואית? אם הבעיה לא נמצאת על הרפואי כנראה שזה פסיכולוגי.

10/09/2023 | 20:25 | מאת: יוסי

עברתי טראומה בפין יש דילול בעור הפין עקמת הפין, התכווצות/קיצור בפין, הרופאים אומרים לי לחכות, כנראה רוצים שתתפתח צלקת, אבל מי אמר שהצלקת כבר נעצרה? בינתיים אני זה שסובל מינית, במשך חצי שנה לא אוננתי/גמרתי, פשוט כלום אני לא מרגיש את האיבר מין שלי, כאילו הוא פשוט לא קיים, עברו 7 חודשים כבר, אם יש לי פיירוני זה לא הגיוני כי הפין לא כואב לי בכלל, אני במצב נפשי רע מאוד, בחיים שלי לא הצלחתי לאונן למשך 7 חודשים, לעולם לא הפסקתי לגמור במשך 7 חודשים, אני רק רוצה שיטפלו בי זה לא הרופאים הולכים איתי נגד האתיקה הרפואית, אולי זה בגלל צבע עורי או היותי תושב דרום הארץ, ולא זה לא פסיכולוגי כי אם זה היה פסיכולוגי הייתי כבר יוצא עם בנות כי יש לי ביטחון עצמי בכל ההיבטים הבריאותיים, אז אני מת לדעת מה נסגר פה

מנהל פורום סקסולוגיה