משיכה של גברים לטרנסיות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/08/2023 | 02:03 | מאת: אורן

היי חמדה, ראשית אציין שכל חיי נמשכתי אך ורק לנשים ביולוגיות. ( אני בן 37) וגיליתי בשנים האחרונות בעקבות צפייה ושיטוט בפורנו(נחשפתי לפורנו בגיל צעיר, 8 והוא מלווה אותי בחיי ברגעים מורכבים, יש תקופות בחיים שהייתי מגדיר את כמות הצפייה כקיצונית, וקטגוריות צפייה שמשתנות ונהיות קיצוניות עם השנים) שפורנו בקטגוריה טרנסית מושכת אותי מצאתי את עצמי מסקרנות גם מקיים יחסי מין עם טרנסיות, פה הרגשתי שעברתי גבול קשה בדיעבד. (הייתי אקטיבי בלבד) אבל משהו באיבר מין גברי על טרנסית שנראית ממש נשית פתאום התגלה כמסקרן (חשוב לציין - שמדובר בטרנסיות "נשיות" בלבד, ואני לא מוצא עניין בגברים בכלל, בדקתי את זה הלוך ושוב) וגם כשאני מתעורר מפורנו טרנסיות, אני חושד שמדובר בסטייה בלבד, כי אחרי סיפוק זה מתאדה, וכשאני מיושב אין אני רואה את עצמי שוכב/ מקיים יחסים רומנטים עם אישה טרנסית שאלתי היא, איך מתמודדים עם זה, בהיבט של רצון לקיים יחסים רגילים עם אישה רגילה, העניין ששכבתי עם אישה שהיתה פעם גבר, מעורר זכרונות פוסט טראומטיים, ומחדירות תחושה של בושה, ושאני לא ראוי לקיים יחסים נורמטיביים עם אישה נורמטיבית ברור לי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה להפסיק מיידית את הצפייה בפורנו, אבל בכל זאת איך מתמודדים עם התחושות הקשות של "חציית הקו האדום"

הבעיה בהחלט בתחום הפרוורסיה. בה צריך לטפל באמצעות טיפול מיני-נפשי. רק כך אפשר יהיה להתמודד עם רגשי האשמה ושאר התחושות שעולות. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה