אני ובן הזוג לא מצליחים לקיים יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/08/2023 | 22:26 | מאת: ליאן

אנחנו בזוגיות יציבה ואוהבת כבר שנה וחצי, שנינו לא התנסינו לפניכן עם אנשים אחרים ואנחנו ניסינו כמה פעמים לקיים יחסים ולא הצלחנו, האיבר שלו לא מצליח להיכנס לשלי. ניסינו להשתמש בג'ל סיכה וזה גם לא הצליח. והלכנו ממש לפי הספר - שמרנו על רוגע, משחק מקדים ארוך, תקשרנו הרבה… ועדיין לא הצליח. מה יכולה להיות הסיבה? מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

קשיים בחדירה יכולים לנבוע מכמה סיבות. יתכן ואת מכווצת מידי באופן לא רצוני ואז אין אפשרות לבצע חדירה. יש לפנות למטפלת מינית שתעזור לך להתמודד עם הבעיה. אם את גרה במרכז את מוזמנת להתקשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה