הרגשה מסחררת ואי נוחות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/08/2023 | 21:55 | מאת: אנונימי

היי, מבקש עצה! אני בן 28 וגיליתי לפני כמה שנים שאני נמשך לshemale, זה גבר שעשה ניתוח חזה, נראה כביכול כמו אישה לכל דבר ועניין למעט איבר המין הזכרי שנשאר. ״ליידיבוי״ המשיכה היא לפני הכל לגוף הנשי וגם לאיבר המין הזכרי כל עוד ״מחובר״ לזה חלק נשי כמו חזה, גוף חלק, שיער נשי וכו.. לגבי משיכה לאיבר מין זכרי על גוף של גבר בוודאות לא יכול להימשך לאיבר מין זכרי כשזה על גבר,אני לא נמשך לגברים בכלל ואף פעם גם לא נמשכתי. כל עניין החשיפה והמשיכה לקוקסינליות עם איבר מין זכרי הגיע מהפורנו ובהמשך גם למימוש הפנטזיה שאחריה הגיעו חרדות. שוב חשוב לי לציין שכל חיי נמשכתי לנשים תשוקתית ורגשית. בחיים לא העלתי על דעתי שאפנטז על קוקסינליות. שאלה שמאוד מטרידה אותי כבר המון זמן - מה זה אומר לגבי הנטייה המינית? והאם ניתן לקיים מערכת יחסים זוגית עם אישה רגילה? כמה שנים לאחר מספר נסיונות צף לו מעין פוסט טראומה שגורם לאי נוחות הרגשה שלילית, אין יום שאני לא מסתכל לאחור עם מבט מפוחד, ובהלה גדולה בעקבות ההתנסויות הללו והלוואי שזה לא היה קורה... אני כל כך מתחרט ולא יודע מה לעשות עם עצמי. איך אני אמור להתייחס לזה? איך אני אמור להתנהג? ואיך אני אמור להמשיך הלאה בחיי ולהסתכל על המקרים במבט לאחור ???

נטיה מינית במידה ויש לבטים חשוב לבדוק אותה עם איש מקצוע מעולם הפסיכולוגיה וטיפול מיני.

מנהל פורום סקסולוגיה