איבר מין קטן ולא פעיל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/07/2023 | 11:28 | מאת: צעיר מתוסכל

יש לי הרבה מה לשאול אבל בעיקר העניין הוא כזה כשהייתי צעיר בגיל בערך 14/15 קיבלתי זריקה דקפפטיל בעקבות כול מיני בעיות שהיו אז וזה פגע לי בגדילה של האיבר מין ובמיניות בבטחון העצמי שלי עד היום אני אף פעם לא היתי עם בחורה נגיד נורמטיבית במיטה ולרוב הייתי עד היום רק עם נערות ליווי ובעיקר אני רק מפנטז על נשים כאלה וכאלה אבל גם כשהייתי עם בסקס כזה או אחר לא הצלחתי לממש את הסיפוק שלי בעיות בזיקפה בעיות בשפיכה יש דרכים היום לטפל בכול זה אפילו להגדיל את איבר המין בצורה טבעית ובריאה אשמח לדעת איך ניתן לעצור את הסחף הזה הלא בריא הזה שיש לי בחיים אני חולם להתחתן אבל איך אני יכול אם אני לא יספק את האישה אולי גם הרבה בעיות נובעות מזה שאני הרבה בחיים מאונן אולי אשמח לשמוע תשובה שתעזור לי לטפל בעניין הזה לעומק תודה

כדי להתמודד עם המציאות שציינת נראה כי טיפול פסיכולוגי מכוון מיניות יכול לעזור לך. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור איתי קשר. 054-4390916 חמדה

30/07/2023 | 17:11 | מאת: צעיר מתוסכל

אוקי הבנתי את מה שאת אומרת אבל מה עם הבעיה הפיזית אפשר לפתור אותה ?

03/08/2023 | 16:54 | מאת: גולש בפורום

למה הזריקו לך דקפפטיל ??? כדאי שתתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג ורופא אורולוג לגבי ההשפעות לטווח הארוך של הזריקה הזו

מנהל פורום סקסולוגיה