גמירה לא ממומשת מדוע?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/07/2023 | 15:30 | מאת: שרון

שלום, בת 51 מאוד מינית בחצי שנה האחרונה לא מצליחה לגמור בזמן סקס,בעלי משקיע מפנק במין אוראלי מאונן לי וכל המסביב אך לא מרגישה אפשרות לגמירה,כאשר הוא יורד לי אני מאוננת תוך כדי ומצליחה לגמור ולהיות באורות אציין שאנו מקיימים יום כן יום לא ואנו נמשכים ואוהבים מאוד,אשמח לדעת מה היא הסיבה שאינני גומרת איתו מה שעד חצי שנה היה הנאה צרופה וגמירות מרובות .

האם החצי שנה אחרונה עברת איזה משהו רפואי בדם או תפקוד פיזי בעיות גב? לעיתים איבוד תחושה באיזור איבר המין יכול להיות התחלה של כול מיני בעיות רפואיות . כדאי להתייעץ עם רופאת המשפחה.

מנהל פורום סקסולוגיה