דבור בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/06/2023 | 09:34 | מאת: אשה נשואה ומאושרת אבל

בעלי מרבה לדבר איתי על נושאים של סקס בזמן יחסי המין ולפי ההסברים שלו, זה מעורר אותו והוא בטוח שגם אותי. המון פעמים הסברתי לו שאני מעדיפה שקט כדי להתרכז . הוא מבטיח להפסיק עם זה אבל כנראה זה מעל ליכולתו או לא בשליטתו. ברצוני לציין שאני מצליחה להנות וגם לגמור אבל זה מוציא ממני המון כוחות וזמן. מה עושים? יש עצה? אני אוהבת אותו רק רוצה לפתור את הבעיה הזו.

הדיבור כפי שהצגת הוא חלק מהחוויה שלו. אולי אפשר להציע לו דברים שיהיו יותר נעימים לך לאוזן. וזה יקח ממך פחות אנרגיה

מנהל פורום סקסולוגיה