אנאורגזמה לאחר הפסקת פרוזק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/06/2023 | 11:20 | מאת: סנדרה

הי ,אודה לעזרתך טופלתי שנים ארוכות בפקסט , בתחילת הטיפול כחודשיים לא הצלחתי להגיע לאורגזמה אך זה חלף בהמשך הטיפול לאחר מכן החליפו לי לפרוזק שלא עשה לי טוב והוחלף במירו כמובן שהפרוזק גם גרם לי לתופעה הנל הפסקתי איתו כבר לפני 3 חודשים ועדיין מתקשה מאוד לגמור הדגדגן לא גדל בעת גירוי ואני ממש חוששת שנגרם נזק למערכת. אודה לעזרתך מה עליי לעשות? האם יש דבר כזה נזק בלתי הפיך גם אחרי הפסקת התרופה? תודה מראש

לתרופות יש תופעות לווי. יש תופעות שעוברות עם הפסקה ויש שלא. לגבי תרופות ממשפחת SSRI בדרך כלל חוזרים למצב הקודם. יתכן וזה לוקח זמן וזה שונה מאדם לאדם.

06/06/2023 | 16:55 | מאת: סנדרה

הגיוני 4 חודשים? האם יש משהו שיכול להקל על זה? אני מאוד מוטרדת וחוששת שלא אצליח למצב הקודם

מנהל פורום סקסולוגיה