פליטה לילית)קרי לילה)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/05/2023 | 10:11 | מאת: Positive

שלום דוקטור, במשך שנים אני חווה קרי לילה כל חודש או כל שבועיים. אני סובל מזה שנתיים ואני מאוד רוצה לפתור את הבעיה ולישון טוב יותר מבלי להתעורר עם רטיבות מביכה. אמרו לי שזה טבעי וזה בסדר וזה דווקא די בריא, אבל אני מרגיש מאוד רע עם זה, זה מפריע לי בבוקר, מוריד את המוטיבציה, משפיע על התפקוד במהלך היום ומשפיע על הריכוז וההצלחה. במשך שנים לא צפיתי בתוכן שמעורר את הקרי לילה, וזה עדיין קורה, ראיתי הרבה סרטונים ביוטיוב שאומרים שצריך לעשות כל כך הרבה דברים כדי להיפטר מהקרי לילה וזה מאוד מבלבל אותי, אני מאוד יעריך את זה אם תוכל לומר לי אילו דברים ספציפיים ועיקריים עלי לעשות ולקחת כדי שבהחלט אפתור את הבעיה הזו לצמיתות, אני רוצה לישון טוב יותר ועם הרגשה טובה יותר וללא כל פחד. ולפתור את הבעיה לצמיתות. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בזה. תודה.

כמו שהבנת קרי לילה זו תופעה טבעית של הגוף במיוחד שאתה צעיר. אם אתה רוצה להוריד את רמת החשק שלך ניתן להשתמש בכדורים ממשפחת SSRI , יטפל גם בחשק וגם במצב רוח.

מנהל פורום סקסולוגיה