נגעלת מסקס עם גבר מבולבלת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/04/2023 | 15:18 | מאת: שואלת

שלום, אני נגעלת מסקס עם גברים, כואב לי בחדירה מאוד כי המקום ייבש. וגם מגעיל אותי המחשבה שזין צריך להיכנס לתוכי... מרגישה זונה, מלוכלכת,חייבת להתקלח. אני מרגישה שאני לא נמשכת לגוף של גבר,לחזה שלו,לאיבר מין,לא עושה לי משהו הייתי עם נשים , וכן נמשכתי לציצים שלהם מאוד אבל נרתעתי קצת מהאיבר של הנשים כי הוא היה עם ריח מגעיל ולא אחרי מקלחת.. שאני חרמנית , אני מאוננת על תמונות של נשים. שאני רואה בנות יפות בים אני חרמנית מסתכלת על השפתיים שלהם על החזה או הישבן.... קשה לי לגעת בעצמי ולאונן אני לא יודעת איך לדחוף אצבעות לעצמי אני צופה הרבה בפורנו אבל לא מצליחה חשבתי לקנות "חומר סיכה "אבל אני ממש ממש מתביישת!!!!!! רק פעם אחת הייתי בחנות סקס. וגם שאני מאוננת זה מעל התחתון כי אני נגעלת מהרטיבות שלי (אני סופר נקייה ומתוקתקת) אני מרגישה כאבים בחדירה כאילו וגניסמוס. תמיד יבש שם..ואם רטוב לי למטה זה ממש מעט....מה עושים? מי אני? מה אני?

טיפול פסיכולוגי ממוקד סביב המיניות שלך בהחלט יכול להבהיר לך איפה את עומדת בנטייה המינית שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה