שפיכה נשית בכמות רצינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/04/2023 | 08:21 | מאת: אני אנונימי

גרוש בגיל 54. יצא לי לשכב עם מספר נשים במהלך חיי וכל הנשים הגיבו פחות או יותר אותו דבר באורגזמה שחוו. יצא לי לשכב עם גרושה ולהפתעתי בזמן האורגזמה יצא לה נוזל כמו שתן בכמות. זו פעם ראשונה שחוויתי דבר כזה. האם זה שתן או נוזל מאיבר המין והאם זו תופעה ידועה באורגזמה נשית

שפיכה נשית, לרוב לא קיימת. מה שיכול להיות זה רטיבות יתר. או אחרי שאתה חודר וגומר בתוכה גם שפיך הזרע יכול לצאת החוצה ולהראות כמו שפיכה נשית.

מנהל פורום סקסולוגיה