חשק מיני ללא הנאה וסיפוק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/04/2023 | 12:36 | מאת: הדר

היי אני בת 46 נשואה כמעט 15 שנים. מגיל ההתבגרות יש לי חשק מיני גבוה או במילים פשוטות "חרמנית" רוב הזמן. לצערי מעולם לא חוויתי אורגזמה או הנאה ממין עם אף אחד מבני הזוג שהיו לי. לא נהנית גם מאוננות בכל צורה כולל שימוש בויברטור. לא נהנית ממין אוראלי. אני אישה בריאה לא סובלת משום בעייה רפואית. ממש מתוסכלת.

למרות חשק מיני גהוה לא חוית אורגזמה. אולי הכוונה ועזרה איך בכול זאת לגרום לך להגיע לאורגזמה וגם להנות ממין אורלי, ממולץ להתייעץ עם מטפל מיני מעולם הפסיכולוגי. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה