מקרה די חריג בזמן שינה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/04/2023 | 16:35 | מאת: גבר מבולבל

אני בן 23 ואתמול בלילה הלכתי לישון וכשאני קיפלתי את הרגליים, הרגשתי כמות קליקים קטנה כזאת אני פשוט חשבתי שזה מהאגודל שלי כי הוא היה דבוק לי לרגלייםאתמול בלילה הלכתי לישון וכשאני קיפלתי את הרגליים, הרגשתי כמות קליקים קטנה כזאת אני פשוט חשבתי שזה מהאגודל שלי כי הוא היה דבוק לי לרגליים, עכשיו פשוט טיפה כואב לי באשך הימני, אני גם שמתי לב שהאשך הימני טיפה למעלה מהאשך השמאלי, (או שזה היה ככה תמיד נראה לי?), חשוב לציין שאין לי שום כאבי בטן או בחילות או כאב עצום, וגם קצת שורף לי שם,מרגיש לי שחם באשך הימני ובאשך השמאלי מרגיש לי תקין, וגם לפני כמה שעות הרגשתי שם מן זרמים חשמליים באשך הימני, ומדובר בכאב קל שבה והולך, וגם התחיל לי לשרוף/כאב קל/זרמים במפשעה בצד ימין, וגם אחרי שאני מסיים לעשות פיפי דולפות לי טיפות בינוניות של שתן, וגם שורף/צורב לי בירך הימנית למעלה(כנראה שזה מקרין לי לאיזור הזה), (חשוב לציין שאני מאוד מיואש אני מרגיש אבוד מאוד כי אני מפחד על הפוריות שלי שלא תיפגע לי חס וחלילה) והיום חלמתי חלום אירוטי ולא היה לי קרי לילה, הרגשתי שאני מוציא זרע, אבל לא היה כלום, התחושה הייתה שהאשך הימני סוג של חסם את הזרע מלצאת, אני מרגיש לא טוב לגבי זה, יכול להיות אני מפספס פה משהו,מה זה יכול להיות?

הכי חשוב ליצור קשר עם אורולוג על מנת לודא שאין בעיה רפואית

לפי התאור שלך נראה כי רצוי להתייעץ עם אורולוג שזה תחום ההתמחות שלו.

20/04/2023 | 15:53 | מאת: גבר מבולבל

אבל הלכתי לאורולוג פעמיים, הוא בדק אותי ידנית עם כפפות, אמר לי שהכול תקין, אבל אין לי שום זקפות בוקר, אפילו לא זקפה, אני לא יודע מה יש לי בפין, וגם אם אני מנסה להגיע לאורגזמה הפין מתחיל לשרוף לי, גם אין לי קרי לילה כבר למעלה משבוע, קיבלתי מכה כנראה במפשעה לפני שבוע, אני לא מצליח לבצע כלום

לצערי זה נשמע משהו רפואי כדאי להתייעץ עם רופא אחר

מנהל פורום סקסולוגיה