איחור במחזור שמעורר חשש קל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/04/2023 | 01:12 | מאת: אורן

שלום רב, לפני כמעט חודשיים קיימתי יחסי מין עם בת זוגתי בפעם הראשונה עם קונדום כאמצעי מניעה. חשוב לי לציין כלאחר כ- 12 ימים, היא קיבלה מחזור. היום, חודש לאחר המחזור האחרון, המחזור כבר מאחר ב 4 ימים מה שקצת מכניס לחששות. האם יש סיבה לחשוש?

האם יש סיבה לחשש, האם קרה משהו לקונדום במהלך קיום יחסי מין? אולי כדי לעשות בדיקת הריון פשוטה להסיר ספק.

13/04/2023 | 18:03 | מאת: אורן

לא קרה דבר לקונדום, מה שמלחיץ זה יותר האיחור שהגיע... למרות ששבועיים לאחר קיום יחסי המין, היא קיבלה מחזור.

מנהל פורום סקסולוגיה