אפס מיניות והצטברות כעס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/04/2023 | 10:29 | מאת: אורן

שלום. אנו זוג נשוי מזה 13 שנה עם 2 ילדים בגילאי 10 ו-12. כבר כאשר התחתנו אישתי הייתה כבדת משקל. תמיד נמשכתי אליה והיא אליי נגעתי בה באיברים האינטימיים והיא בי. בשנים האחרונים פרט לסקס אחת לשבוע בתנוחה מסיונרית, היא לא נותנת לי לגעת בה באיבר האינטימי בטענה שזה לא נעים לה, לא מוכנה לסקס בתנוחות, לא מין אוראלי (שכן הייתה מוכנה בעבר)- בשיחות רבות היא טוענת שהיא לא "אוהבת את הגוף שלה" ושאין לה בעיה עם המשיכה הפיזית אליי. אני לא קונה את זה - פעם היא הייתה הרבה יותר שמנה ועם הרבה יותר תעוזה מינית. היום, נראה כי עבורה זה הכרח מצער שצריך לקיים יחסי מין כבויים וריקנים כדי "לרצות אותי". לא מוכנה להתקלח יחד או כלום מעבר לתנוחה מסיונרית.אין מגע, אין חיבוקים אין נשיקות מצידה פשוט כלום. היא טיפוס מאוד קשה שלא מוכנה לבצע פשרות. אני אוהב אירוטיקה וזקוק לחום ואהבה ומגע אותו היא לא מסוגלת לספק לי. אני מרגיש לא בנוח למצוא "את מבוקשתי בחוץ" אני לא מחפש רק סקס אלא ריגוש אירוטי, מגע אינטימי וחום. נמאס לי כבר שכל מה שהיא רוצה אני צריך לבצע ואילו היא לא מוכנה לעשות כלום בהיבט המיני לטענתה כי היא שונאת את הגוף שלה. הבהרתי לה רבות שאני נמשך אליה ולגוף שלה אבל זה לא עוזר. אני מרגיש בעצמותיי שהיא שונאת לקיים יחסי מין ואני נהפך לפקעת עצבים. אני טיפוס נאמן שלא בנוי לנהל מערכת יחסים מינית שאינה במסגרת נישואין , לבגוד או ללכת לנערות ליווי. מצד שני, אני לא רוצה לפרק את חבילה הנישואין כי יש כאן התחייבויות כספיות וילדים. אני סך הכל בן 40 ואני לא רוצה לחיות עם מיניות עלובה שכזאת. אשמח לעצתך המלומדת בנושא. אין לי כבר כוחות. כל שיחה על הנושא איתה גורמת להזעפת פנים וכעס מטילה עליי את האשמה שאני הוא זה שלא נותו לחג לעבור בשקט ומחפש מריבה דבר שאינו נכון. מה כבר ביקשתי? לנגע בה באיבר האינטימי על התחתונים ולא מתחת... גם זה לא "נעים" לה פתאום. אני אובדת עצות מה לעשות.

תסכולים בתחום המיני שמשפעים על הקשר הזוגי כדאי לפתור. במידה ולא מצליחים ביחד אפשר לפנות לאיש מקצוע בתחום שיעזור לכם להתמודד עם הנושא בצורה מכילה וטובה לשני הצדדים. במידה ואתם גרים במרכז ניתן לפנות אלי בטלפון 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה