מיואש כבר מהמצב שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/04/2023 | 18:56 | מאת: צעיר מודאג 23

אני בחור צעיר, לפעמים מאוד פעיל מינית, אבל פתאום לפני חודש קמתי בבוקר עם זקפה חזקה מאוד, השמיכה שלי היא עבה, ומתי שהתמתחתי הרמתי את איבר המין שלי למעלה וברגע שזה קרה איבר המין שלי פגע בשמיכה ושמעתי שתי קליקים לא יודע עם זה מהפשעה או מהפין, וכמה שניות לאחר מכן הזקפה ירדה ממש במהירות,אין לי יותר זקפות בזמן בזמן האחרון אני כבר לא יודע מה לעשות זה אוכל אותי מבפנים(חשוב לציין שלפני 14 שנים עברתי שם ניתוח להרחבת מיאטוס באופן אלקטיבי כי נולדתי עם meatal stenosis מולד) והלכתי לאורולוג פעמיים אמרו לי שאין לי כלום בדקו לי את איבר המין עם היד אפילו לא המליצו על צילום, האורולוג אמר לי לעשות הפסקה מפעילות מינית, אבל עבר חודש ואני הפסקתי כל פעילות מינית, אני עד עכשיו לא מצליח להגיע לזקפה מלאה/חצי, אני כבר לא יודע מה לעשות גם מאז המקרה יש לי בריחות של טיפות שתן, אני לא מצליח להשתלט על השתן שלי, בבקשה אני חייב עזרה ולא זה לא פסיכולוגי עבר כבר חודש, אין לי שום חשק מיני, והעור של הפין שלי ממש רך/רפוי/, אני חייב עזרה בבקשה תעזרו לי בבקשה אבל פשוט אף רופא לא עוזר לי, מרגיש שהמדינה מפקירה אותי,

מסיפורך עלה כי רופא ראה ואישר שאין בעיה פיזית. יתכן מאוד שמה שחוית כבר נכנס לאיזור של טראומה וזה בא לגמרי מהראש. כלומר משהו פסיכולוגי. לכן יש ליצור קשר עם איש טיפול- מטפל מיני מתחום הנפש. אם אתה גר במרכז , אתה יכול ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

01/05/2023 | 16:57 | מאת: צעיר מודאג 23

יש בעיה פיזית, האורולוגים בישראל ממש טיפשים כנראה, יש הצטלקות בפין ורידים נפוחים מאוד בזמן שהפין רפוי, גם בבטן הפין יש לי עודף עור,והקטע הוא זה שאני יכול למשוך את העור שלי וישארו לי סימנים, ואני גם מרגיש ספוג בגב הפין, כנראה אלו הרקמות של הפין, וזה בדיוק חודשיים אחרי המקרה.

01/05/2023 | 16:59 | מאת: צעיר מודאג 23

וזה לא הגיוני שאף אורולוג לא הפנה אותי לבדיקת הפין או לשלול איזה קרע/שבר/פיירוני, אין כבר למי לפנות, זה סתם עלול לדפוק לי את העתיד

מנהל פורום סקסולוגיה