מיסיונרית וכאבי גב..

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/03/2023 | 20:59 | מאת: אוראל

היי, אני מקווה שאני רושמת את השאלה בפורום הנכון :) כשאני והפרטנר מקיימים יחסים, התנוחה היחידה שאני מצליחה לגמור בה זאת המיסיונרית. כי אז הגוף שלו משתפשף על הדגדגן וגורם לי לגירוי. הבעיה היא, הוא לא מצליח להחזיק בתנוחה הזו יותר מ3 דק' וגם אז, זה מרגיש לו כמו חצי שעה בגלל הגב. האם יש תנוחה דומה שנוכל לעשות מבלי "לשבור" לו את הגב ושתיצור גירוי בדגדגן?

תנוחה מסיונרית היא יחסית הכי קלה לגב . אם זה קשה את יכולה לעזור ע״י כך שתגעי בעצמך בזמן שהוא מעליך וכך תגיע לאורגזמה ולא רק תהחיכוך שלו.

מנהל פורום סקסולוגיה