שחיקה במיניות בזוגיות ארוכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/03/2023 | 17:25 | מאת: סיון

אהלן.אנחנו זוג בנות .אנחנו 5 וחצי שנים ביחד. אתחיל ואגיד שהמיניות כבר מתחילת הקשר לא הייתה סוערת כמעט אף פעם . ובשנים האחרונות יש ממש ירידה ושחיקה .בקושי שוכבות ..שמות וי על פעם בשבוע בקושי. בנוסף, יש גם בעיות של כאבים בפות תוך כדי יחסים. אני גם מכורה לצפייה בפורנו.ואני בטוחה שזה מערים קשיים עלינו היינו בטיפול מיני מס חודשים ולא הגענו לפיתרון גם שם. מה עוד ניתן לעשות? מיואשת.

עלו פה כמה בעיות: בעיות כאב, בעיות התמכרות, בעיות תשוקה. כול אחד בנפרד הוא בעיה כולם יחד זה הופך את הבעה למורכבת יותר. האם בטיפול המיני נגעתם בכול הדברים האלה? על מנת לטםל במצב יש לתת מקום לכול הבעיות האלה.

מנהל פורום סקסולוגיה