שני קליקים מאיבר המין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/03/2023 | 01:26 | מאת: גבר מודאג

שלום רב, אני בן 23 וביום חמישי שעבר קמתי בבוקר עם זקפה וכשהתמתחתי עם הגב למיטה בזמן שהשמיכה שלי הייתה מעל לאיבר המין שלי שמעתי שני קליקים מהפין ובתוך שנייה הזקפה ירדה במהירות, (אני רוצה להוסיף שהשמיכה שלי ממש עבה), לא הרגשתי שום כאב/נפיחות אחרי המקרה, אחרי מספר שעות הלכתי לאורולוג בבית החולים והוא בדק לי את הפין והוא החליט שהכול שם תקין אבל אני לא מצליח לגמור וגם אין לי שום חשק מיני מאז המקרה אני חושש שאני לא מרגיש בכלל שיש לי איבר מין, אשמח לחוות דעת מהרופאים פה, תודה.

הרופא שבדק אותך הוא המסמך להגיד כי אין בעיה . כנראה שמאוד נכנסת ללחץ מהעניין ויש השפעה פסיכולוגית על התפקוד המיני שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה