שאלה חשובה ומסקרנת עבורי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/02/2023 | 17:09 | מאת: משה

שלום לכם , ראשית ברצוני לדעת עד היכן מגיע הפין כשהוא חודר לפות ? שנית ברצוני לברר מצב שמדובר בפין גדול האם אפשרי להחדיר את כולו לפות ? האם יש מצב שהפין מגיע על לרחם עצמו בעת החדירה ? בתודה מראש.

17/02/2023 | 13:38 | מאת: אדם

פין קטן נכנס לתעלה בלבד פין גדול חודר גם את מחסום הרחם. למרות שהכניסה להריון יכולה לקרות בשני המקרים. רק תזהר, אם יש לך כיפה גדולה ורחבה בצדדים, ויציאה הוצחה מהחדירה העמוקה, נוצר וואקום, ורעש כמי בועןת ופיצוץ בלון. שהשכנים לא ישמעו. 😇 וכן, נשים אוהבות גדול לא ענק זו תחושה נעימה שמעניקה ריגוש גירוי, וגם הגבר מרגיש שהוא מעניק אנרגיה לאשתו. מאוד כיף לעשות סקס.

פין גדול/ קטן חודר דרך הנרתיק. יכול לגעת בדופן הרחם כמובן תלוי המיקום שלו אצל הבחורה. הגודל לא משנה להנאת האישה, זו טעות נפוצה לחשוב שהגודל כן קובע. לעיתים איבר מין גדול יכול לכאוב ולפגוע בהנאה.

18/02/2023 | 23:56 | מאת: משה

סליחה , מה הכוונה תלוי המיקום שלו אצל הבחורה ? תוכלי לסבר את אוזניי? בתודה מראש.

לעיתים הרחם הוא אחורי במבנה הפנימי ולעיתים הוא יותר קדמי

מנהל פורום סקסולוגיה