יש הסבר מדעי למשיכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/02/2023 | 01:25 | מאת: שמואל

האם יש הסבר מדעי למשיכה לאזורים ספציפיים בגןף בני הזוג ובכלל? כלומר יש איזה מדריך שמתייחס לכל איבר ואיזור מבחינת דפוס נפשי או פיסי. למשל כל סיפורי הפטיש, שמתוארים. או שיש הבדל בין פטיש למדיכה פיזית לאזורים מסוימים. מאוזנים צוואר בית שחי ידיים רגליים וכו' דבר ששמעתי הסבר פיזיולוגי זה פרומונים, לדוגמא בית שחי ריח הפרומונים, אבל זה חלקי, כי מדוע יכול להווצר גירוי שאינו פיסי בהרחה רק ממראה אפילו מתמונה או ללא קירבה, זה בוודאי לא פרומונים. שלא לדבר על איברים טחרים שההסבר הפיסיולגי לא נראה קשור לכך. תודה

יתכן ויש הסבר, לא בהכרח מדעי, אבל חוקי המשיכה מתחילים מגירוי חיצוני. פטישים למניהם לא ניבעים רק ממשיכה פרופר אלא יתכן מסטיה.

מנהל פורום סקסולוגיה