ה שסובל מקשיים בקישוי יכול לאמן את האיבר כדי להירפא?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/02/2023 | 12:16 | מאת: מני

שלום בן 35 דתי. נשוי. בגדול אני גם סובל מקשיים בתפקוד המיני, נושא שמכביד ומתסכל. שימוש בכדורים עובד בטוח, אך אני שונא את ההרגשה ואת התלות. רציתי לשאול האם ניתן לאמן את האיבר כדילשפר ? את זה כמו לחזק שריר אחר. האם אימון שריר הפי.סי יכול לעזור? לאחרונה נחשפתי לנושא של משאבת ואקום , אשר מבטיחות גדולות.. שאלתי היא האם יש להן יכולת מוכחת אפילו בהסתברות בינונית, להביא לשיפור וריפוי הקשיים בהגעה לקישוי ולאו לשפר את האכות שלה, או שמצליחה תכלס רק בהבאה לקישוי הזמני לצורך האקט עצמו. האם הואקום החזק על ידי השאיבה החזקה מסוגל להוליד תאים חדשים שם או להרחיב את הכלים כך שבהמשך זה ישתפר? (כמו הטיפולי ליזר החדשים שמציעים איכלוב ורמבם דיקרים מדי עבורי) הנני בחור דתי, והאימון איבר מורכב מאוד מבחינה הלכתית וכל שכן בביטול תורה ומצוות שיגרור ... אך אם יש סיכוי אפילו נמוך שזה אכן יביא לשיפור בטווח הארוך , אני מאמין שבשביל שלום הבית שבדבר יהפך למצוטה וארבל אישור הלכתי ולהתאמן בזה.. אך אני מוכרח לחוות דעת בנידון באופן כלליו ספציפית לגבי המשאבת ואקום אם לרנות תודה רבה!

האם הקשיים הם על רקע אורגני או פסיכולוגי? על רקע אורגני אז הפתרון הוא טיפול תרופתי. על רקע פסיכולוגי הפתרון הוא טיפול מיני-פסיכולוגי.

מנהל פורום סקסולוגיה