זקפה לא חזקה מספיק בחדירה.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/01/2023 | 13:14 | מאת: רונכו

היי, גבר בן 30. לי ולאשתי בשנה וחצי האחרונים היה לא מעט ריבים וויכוחים ולמרות כל זאת תמיד היה בי חשק מיני כלפיה וגם בכלל. אף פעם לא הייתה לי בעיה של זקפה או שפיכה מוקדמת. בשלושה חודשים האחרונים אני מרגיש שהחשק המיני שלי ירד קצת ובמקביל אני עייף יותר ופחות עם אנרגיה. לפני כחודשיים באמצע אקט מיני לא הרגשתי מגורה כמעט וקצת התבאסתי מאשתי שלא ניסתה לגרות אותי עוד קצת וכתוצאה מכך הזקפה לא הייתה חזקה כמו תמיד ולא הצלחתי להגיע לחדירה טובה ועצרתי באמצע מתוסכל ומבויש ואני מרגיש שמאז זה רודף אותי. היו לא מעט פעמים אחרי זה שבמין אוראלי או אוננות אין בעיה בזקפה ויש הנאה אבל אם אני צריך לחדור אז פתאטם הזקפה יורדת לאט לאט( אולי אני לא בטוח שאצליח לחזיק שוב ומפחד ). היו פעמים שהלך טוב יותר ויש פעמים שפחות. במין אוראלי ואוננות אין בעיה של זקפה אבל בחדירה לפעמים יש. כשיש זקפה ופתאום אשתי הולכת רגע לשירותים או להביא משהו ל20 שניות הזקפה יכולה לרדת. אני צריך להיות תמיד מגורה כדי שזה ישאר חזק מה שלא קרה פעם. יש פעמים שהכול עובד ואני מחזיק המון זמן בסקס ויש פעמים כשאני מרגיש באמצע שהזקפה לא מספיק חזקה כשאין מין אורלי או אוננות אז כשאני חודר לפעמים יש שפיכה יחסית מהירה( גם יכול להיות בגלל כל המשחק המקדים הארוך ששם יש מין אוראלי ואוננות ואין שם בעיית זקפה) ולפעמים שאני חודר הזקפה חלשה ואני מנסה לגרום חזה לעבוד ויכול לשפוך מהר יחסית אולי מהפחד ומהחשש שזה לא יעבוד טוב.. ובלי שום קשר מרגיש פחות עם חשק מיני. פעם יכלתי לשכב מחובק עם אשתי במיטה וגם אם אני עייף תמיד יהיה זקפה ובחצי שנה האחרונה זה פחות קורה. מה לדעתך יכול להיות? הטוסטסטורון שלי יצא 23.4 בגבול העליון. תודה.

הגורמים שיכולים להשפיע על חוסר חשק הם: כאשר מערכת היחסים חווה הרבה מריבות, משבר ביחסים, אוננות יתר בצורה חזקה. כול אלה ביחד וכול אחד לחוד יש כנראה השפעה עליך.

05/02/2023 | 11:36 | מאת: רונכו

החוסר חשק מתבטא לא רק על אשתי אלא באופן כללי. האם ברזל נמוך וחוסר חלבון בגוף יכול להסביר חלק מהחוסר חשק?

רצוי להתייעץ עם רופא-אורולוג

מנהל פורום סקסולוגיה