ירידה בחשק המיני מכדור נקסיום

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/01/2023 | 06:55 | מאת: ci

שלום . אני בן 32 בריא. התחלתי לפני חודש לקחת נקסיום לצרבת ו אני חש ירידה גדולה מאוד בחשק המיני. אין לי ספק שהירידה חלה בעקבות נטילת הכדורים כי מעולם לא חוויתי ירידה בחשק עד תחילת השימוש בנקסיום. האם כאשר אפסיק את השימוש בתרופה החשק המיני יחזור או יתכן שזה נזק בלתי הפיך? פשוט קראתי מחקרים לדוגמה על תרופה לנשירת שיער בשם פרופסיה שתופעות הלוואי של ירידה בחשק המיני תועדו בקרב מתשמשים שהפסיקו את נטילתה גם כעבור מספר שנים, לכן אני חושש שהמצב יכול להיות זהה גם במקרה של הנקסיום. האם יש מחקרים שמעידים שהחשק יחזור אחרי הפסקת השימוש?

לא ידוע לי שנקסיום פוגע בחשק. תרופות לנשירת שיער הכן פוגעים בחשק.

מנהל פורום סקסולוגיה