בעיות של קרי לילה באופן רציף

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/01/2023 | 02:08 | מאת: מתעניין

שלום אני גבר בן 20 ויש לי בתקופה האחרונה משהו שלא היה לי. אני כרגע לא בזוגיות וכבר הרבה זמן שלא מאונן כי החלטתי להפסיק ולאחרונה התחילו לקרות לי יותר ויותר מקרים של קרי לילה גם כשאין לי חלומות אירוטיים וגם לא בלילות אלא לפעמים גם כשאני ישן בצהריים. אני לא יודע מה לעשות יש אולי דרך להפחית את זה? זה לפעמים קורה יומיים רצוף וכמה פעמים בשבוע

העבדה שיש שפיכה שאתה ישן מעידה על מצב בריא. מאחר ואתה צעיר זה קורה. יתכן ויש מקום לשחרר לחץ אחת לשבוע באוננות.

14/01/2023 | 20:18 | מאת: מתעניין

אבל אני מתאמן בחדר כושר ואני לא רוצה שהאוננות ושפיכה ישפיעו על כך שרמת הטוסטסטרון שלי ירד וכך האימונים יפגעו והמסה וכמות השריר שלי ירדו מזה

פעם בשבוע לא יקרה כלום

מנהל פורום סקסולוגיה