ביצוע בדיקות למחלות מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/01/2023 | 00:09 | מאת: דואג

היה לי מגע מיני חשוד עם בחורה שאני יודע שהייתה עם הרבה גברים לפני הייתה חדירה עם קונדום אבל מין אוראלי אחד לשניה בלי אמצעי מניעה מאז אני לא חש בטוב עשיתי בדיקות דם בשתן למחלות מין של זיבה עגבת ואיידס והבדיקות יצאו תקינות עשיתי את הבדיקות 41 ימים אחרי ששכבתי איתה האם הבדיקות תקינות או שיש לי צורך לחזור עליהן?

ביצוע בדיקות אמורות לתת בטחון. אם וכאשר קיימת חרדה אפשר לחזור עליהם שוב אחרי תקופה. ולעתיד לדאוג לאמצעי הגנה.

מנהל פורום סקסולוגיה