איך לשלב בין מיניות ורגש

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/01/2023 | 17:11 | מאת: מילי

בת 34, רווקה מרגישה שאני לא מצליחה לאהוב, אני יכולה להימשך לבחור חתיך לטעמי אבל כשאני יוצאת עם בחורים רלוונטיים לזוגיות אני לא מצליחה להרגיש משיכה וכמיהה אליהם, יכולה להיות משיכה בזמן גירוי מיני ביחסי מין אבל אם זה לצאת ולהיפגש בחוץ ולדבר אז אין לי שום משיכה וקשה לי מאד לחבק או להתנשק עד כדי כך שזה גורם לי לסיים קשרים רבים גם עם בני זוג פוטנציאליים. ואם אצא עם גבר שנראה פיזית לטעמי באופן ברור אז לא אצליח להרגיש נוח לידו. זה כאילו אני לא יכולה לשלב בין רגש ומיניות. ואני לא מצליחה להרגיש למרות שהייתי בקשרים זוגיים אמנם קצרים חוץ מאחד ארוך אבל לא חושבת שבאמת אהבתי ברמה של בא לי לראות אותו, לחבק אותו, לגעת.. זה ממש מוזר וזה מגביל אותי ממש. אולי אני לא יודעת לאהוב.. פשוט לא מצליחה להרגיש

בנית קשר זוגי לא מבוסס רק על משיכה מינית. הרגש חשוב. יתכן ובאופן לא מודע הגוף שלך והרגש לא הולכים יחד כי יש לך בכלל פחדים לא מודעים לגבי זוגיות בכלל. רצוי לפנות למטפלת מינית מעולם הפסיכולוגיה על מנת לעזור לך להתמודד עם הנושא. אם את במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה