עוצמה וסיפוק בשפיכה גברית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/01/2023 | 18:35 | מאת: גיא

היי אשמח להתייעצות. לפני כשנה וחצי חלה ירידה משמעותית בעוצמת האורגזמה והחוויה שלי בזמן השפיכה. בחודשיים האחרונים העוצמה שוב עלתה ונהניתי מאוד וכרגע שוב אני גומר ופשוט לא מרגיש כלום . הכיף מן הסתם לא בגמירה אלא בעוצמה ובסיפוק שמגיע עם זה . איפה יכולה להיות הבעיה ? גם ביחסי מין (אני גיי פסיבי) מרגיש את הירידה שזה אחת החוויות הכי מדהימות שחוויתי וכיום פשוט כלום.. נפלט זרע ושום כלום.

הסיפוק משפיכה היא גם חויה רגשית. יתכן וחל שינוי בתפיסה הרגשית שלך לגבי הפרטנר ואז זה משפעי על האורגזמה שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה