קושי להפסיק לאונן מה עושים?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/12/2022 | 10:43 | מאת: יוגב

שלום איך אני יכול להפסיק לאונן? אני מאונן קבוע פעמיים ביום ולפעמים יותר למרות שבתוכי אני לא מתכון לא רוצה לאונן. מה אפשר לעשות על מנת להפסיק?

אוננות יתר היא מתחילה כגרוי ראשוני ורצון לסיפוק מיני. התמכרות לאוננות באה כבר לתת מענה אחר יותר נפשי. על מנת להפסיק עם אוננות יתר יש לפנות לאיש מקצוע. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר, 054-4390916 חמדה

25/12/2022 | 14:32 | מאת: יוגב

סליחה שאני שואל אבל העובדה שאני עושה פעמיים ביום אומרת שאני מכור?

מנהל פורום סקסולוגיה