חוסר יכולת להגיע לסיפוק מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/12/2022 | 12:20 | מאת: אנונימי

הי, אני לא מסוגל להגיע לסיפוק מיני בדרך של יחסי מין עם בת זוגי וגם לא באוננות רגילה ומעולם לא יכולתי. אין בעיה עם משיכה וזה היה גם עם בנות זוג קודמות. מסוגל רק בחיכוך נגד משטח. האם יש לזה פתרון או טיפול ואם כן, למי לפנות ?

אי הגעה לסיפוק עם בת זוג, נובע כנראה מצורת אוננות לא תקינה. יש אפשרות לפתור את הבעיה . על מנת לעזור לך לפתור את הבעיה אתה צריך לפנות למטפל/ת מיני/ת מעולם הפסיכולוגיה . אם אתה גר במרכז אתה מוזמן לפנות אלי 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה