ירידה בזיקפה כאשר היא באה להיות מעליי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/11/2022 | 13:00 | מאת: מתעניין

שלום, רציתי לדעת כאשר אני מקיים יחסי מין הכול בסדר אני עם זיקפה ומחזיק זמן יפה לפעמים אפילו יותר מידי יפה כך שכדי לגמור היא צריכה לאונן לי. אבל השאלה שבגללה באתי היא למה כאשר היא באה לבצע את התנוחה שהיא מעליי פתאום אני מאבד מהזיקפה? בתנוחות אחרות זה לא קורה ודווקא ובתנוחה האהובה עליי זה קורה, יש הסבר לזה? זה יעבור מתישהו?

שינוי תנוחה מביא לירידה בזיקפה לא תמיד זה קשור לתנוחה אלא למסבב. יתכן שעם היא מעליך למרות שאתה אוהב את התנוחה עדין לא מרגיש נוח ואז הזיקפה יורדת.

מנהל פורום סקסולוגיה