שאלה לגבי נטילת תוסף טסטסטורון.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/11/2022 | 10:37 | מאת: אורי24

אני בן 43 בריא, בדיקות דם תקינות כולל טסטסטורון שיצא על 21.7 nmol ופרולקטין על 131mlu. כל בוקר אני מתעורר עם זקפה חזקה וחשק מיני גבוה וככל שהיום עובר הוא יורד חזק כתוצאה מכך גם הזקפה. גם באקט מיני הזקפה חלשה וגם שעומד חזק אז יורד מהר וגם החשק המיני לא כזה גבוה כמו בבוקר. הסיבה לכך לפי הבנתי היא הירידה החדה ברמות הטסטוסטרון במהלך היום. הייתי אצל אורולוג שאמר שהכל תקין והמליץ ישר ויאגרה וכו. עכשיו אני לא רוצה להתחיל לקחת ויאגרה וכו והשאלה שלי היא האם ניתן לקחת תוסף טסטסטורון שישמור על הרמה שלו גבוהה ותקינה גם במהלך היום? גבוהה הכוונה כמו הרמה שלו בבוקר ולא משהו מעבר שיגרום לתופעות לוואי. תודה!

ירידה של הזיקפה בזמן יחסים לא בהכרח נובע מירידה בטוטסטרון. יתכן ויש סיבות אחרות פסיכולוגיות שגורמות לזה. הרופא נתן לך מענה תרופתי כי זה תפקידו. עודף טטוסטרון לא יפתור את הבעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה