שפיכה מהירה אצל בן הזוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/10/2022 | 02:47 | מאת: נעמה

בן זוגי ואני בני 30, על אף שהקשר יחסית טרי נראה ש"זה זה". יש חברת, אהבה, תקשורת טובה ומשיכה. הבעיה היא שפיכה מהירה. הוא טוען שתמיד היה כך ושזה תורשתי וגם אצל אחיו ככה. אני נהנית מהמגע שלו, אבל גם הייתי רוצה שהחדירה והזמן שהוא בתוכי יעברו את הדקה-שתיים. אני לא רוצה לפגוע בו, ובטח לא רוצה שיתחיל בטיפולים תרופתיים שעשויים להביא ליותר נזק מתועלת (נפשי למשל), אבל משהו חסר לי. האם יש פתרון?

שפיכה מהירה אצל גברים זו בעיה נפוצה. על מנת שתוכלו להנות ביחסי מין כדאי לדבר על הדברים ולבנות ביחד את ההנאה המשותפת.

מנהל פורום סקסולוגיה