פערים במיניות בין בני זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/10/2022 | 21:30 | מאת: יעל

אני נשואה כ10 שנים, עם ילדים. במשך כל הקשר אני יותר זקוקה למין מבעלי.בתחילת הקשר יחסי המין היו יותר תכופים ומספקים, ועם השנים, הלידות, השחיקה וכו' פחתו. כיום אנחנו במצב שפעם בחודש זה המקסימום. אני באמצע שנות הארבעים, מרגישה שהגעתי לשיאי מבחינה מינית, מרגישה את האנרגיות המיניות גדלות ובמקביל את התסכול גובר. אם זה היה תלוי בי הייתי מקיימת יחסי מין כל יום. לאורך כל הקשר הייתי מתוסכלת אך כעת זה בלתי נסבל מבחינתי. אני מוצאת עצמי מפנטזת ומפלרטטת בגלל המצב (בטבעי מאוד נאמנה ולא מסתכלת לצדדים). תמיד היתה לי משיכה גם לנשים, אך מההתנסויות שהיו לי בעבר הרחוק חשבתי שזה הצד הפחות דומיננטי שלי. בשנים האחרונות מתאהבת בנשים ומפנטזת יותר עליהן. חושבת אולי טעיתי בבחירותיי ואולי זה תוצאה של תסכול ואכזבה מהקשר עם בעלי. יש לציין שיש אהבה בינינו אך יש גם הרבה מריבות ובעיות בתקשורת היומיומית ודיי נמאס לי מזה. בעבר ניסינו טיפול זוגי אך מנסיבות חיים הוא הופסק ובעלי לא מוכן לחזור. כעת אני מנסה להעלות את האפשרות לטיפול מיני אך אני לא בטוחה שזה יצליח. במהלך השנים הדחקתי את המיניות כנראה בגלל דחיות רבות מצידו, אך כעת התעוררתי מאוד ואני מרגישה יותר צורך. בעלי מאשים אותי שאני לא רגישה אליו כמעט בכל פעם שאני מנסה ליזום יחסי מין ואז אין יחסים. בדרך כלל שוכבים רק כאשר הוא יוזם. מה ניתן לעשות?

טיפול זוגי מיני יתכן ויעזור לפחות יסביר את המיניות של כול אחד ואחת ומה הוא מצפה מהשני הרמה המינית. אם אתם גרים במרכז. את יכולה ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה