סרטי סקס ,מול מציאות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/10/2022 | 16:01 | מאת: איתי

היי. אני בן 32 מעולם לא קיימתי יחסי מין אני סטרייט. רציתי לשאול כמה דברים: 1.למה אומרים שפורנו זה לא חינוכי ומשם לא ניתן ללמוד על מין ? 2.האם הגודל של איברי המין הוא כמו במציאות ? 3.האם נשים באמת נהנות במציאות כמו שנראה בסרטים ? 4.למה הנשים בסרטים נראות כל כך טוב מבחינת ישבן חזה שיער וכו'? זה כך גם במציאות ?

כול מה שרואים בסקטי פורנו זה לא מציאותי. סרטי פורנו מביימים. תפקידם ליצור גירוי. צפייה מרובה בפורנו בהחלט מעוותת את המציאות.

מנהל פורום סקסולוגיה