אובד עצות זקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/09/2022 | 15:38 | מאת: מתן

היי אני בחור הומו בן 30, נמשך לגברים מאוד, נמצא בזוגיות ארוכה ויש לנו סקס טוב אך חסר לי שאין לי גישה לעוד גברים כי הקשר מונוגמי. אני צופה המון בפורנו, מפנטז על איברי מין גדולים מאוד ומקנא באלו שהם מצוידים… מרגיש רע ושונא את עצמי שאיבר המין שלי לא גדול. ובכלל הייתי מת להיראות אחרת כמו הרבה גברים שאני רואה ברחוב גם להיראות כמוהום וגם לשכב איתם

תפיסת גוף, כולל גודל איברי המין יש מקום לטפל בתפיסות אלה ברמה הפסיכולוגית. איבר המין וגודלו זה מה שהטבע ברך אותך לא כול כך בר שינוי. לגבי הפנטזיה לשכב עם גברים אחרים , אולי יש מקום להביא את זה לזוגיות ולבחון קשר פתוח. אני יודעת שזה מקובל בקהילה הגאה. ניתן גם את זה לעשות במסגרת טיפול איך לפתוח את הקשר בלי לפגוע בקיים. אם אתה גר באיזור המרכז אתה מוזמן ליצור קשר 0544-390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה