חוות דעת לגבי כדורים "גברא אנרג'י"

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/09/2022 | 09:10 | מאת: eli

אני גבר בן 30, סובל מקושי להגיע לזיקפה כבר 10 שנים, כדורים(סיאליס , ויאגרה) לא מסייעים לי כלל, אני מעוניין לנסות את הכדורים "גברא", אני מבין שכל רופא קונבנציונלי יאמר לי לא לקחת. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת ובכלל אם יש משהו בעל נסיון עם הכדורים האלו "גברא". תודה

סיאליס וויאגרה עוזרים רק כאשר הראש נקי מהטרדות. על פניו אתה בחור צעיר אין סיבה בריאותית לקחת את כול הכדורים לזיקפה אלא אם יש נושאים נפשיים לא פתורים. עדיף שתטפל בבעיה בנפשית לפני שתמשיך לסוגים אחרים של כדורים לזיקפה.

מנהל פורום סקסולוגיה