נגיעות מיניות מתוך שינה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/09/2022 | 10:19 | מאת: שלי

בן זוגי ואני נשואים מזה 3 שנים ויש לנו ילד בן שנה וחצי . לפני כשנה הגענו להחלטה על גירושים (לאחר ייעוץ זוגי) וזה התחיל בבעיות באינטימיות בינינו. לא קיימנו יחסי מין מזה שנתיים (למעט פעמים בודדות שקרו מתוך שינה) . לעיתים הוא מלטף אותי מתוך שינה, שולח ידיים לעבר החזה שלי ודבר מוביל לדבר אבל לאחר מכן הוא עובר לסלון ומתנצל על כך שהוא עשה את מה שעשה ושהכל קרה מתוך שינה. חשוב לציין שאני לגמרי בעניין והלוואי והיה אפשר ללבות את הלהבה בינינו. אני לא מצליחה להבין מה פשר הנגיעות ? אולי הוא עדיין מעוניין בי ולא מצליח לבטא את זה בעירות שלו ? אולי מדובר בסקסומניה (לא מדובר בנגיעות תוקפניות והרבה פעמים הוא מפסיק אותן לבד כשמבין מה קורה) ?

העדר מיניות מצד הגבר במיוחד שהיתה בעבר. יכולה להיות מסיבות שונות.אולי כדאי שבעלך יפנה למטפלת מינית- זוגית על מנת להבין מה עובר עליו. אם אתם מהמרכז את מוזמנת ליצור קשר איתי 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה