סובל מפארפיליה - נטייה מינית נדירה לנשים גבוהות מאוד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/08/2022 | 13:39 | מאת: אנון נימי

שלום רב אני מעל גיל 30 , וסובל מנטייה מינית נדירה ששיבשה לי את החיים. כל מקום , ובמיוחד עצם העובדה לגילי שבחיים לא הייתי בזוגיות, ישר מבחינים שמשהו לא כשורה ומיד עולים עלי כסוטה מין , דבר שמושך עוינות. נדחקתי על ידי החברה לשוליים ( מלימודים , חוגים חברתיים , מקומות עבודה ועוד) החיים שלי נתקעו. אני עובר השפלות , שאלות בררניות על המיניות שלי ועוינות על ידי הסביבה על בסיס יום יומי. אנחנו שלושה אחים בני 40 , 35 ,ואנוכי שגרים עם ההורים מעולם לא היינו בזוגיות וסובלים מבעיות עם המיניות שלנו!!!!! אם זה לא גיהנום אז מה זה לא ?!? ראיתי בחיים האמיתיים אולי ברחוב 10 נשים כאלה. כדי להמחיש את נקודות המבט שלי זה כמו גבר סטרייט שבכל ימי חייו לא נתקל באישה אפילו פעם אחת . אני מרגיש עוצמת סבל בלתי נתפס! אני נמשך רק לנשים גבוהות שזאת אומרת סביבות מטר תשעים פלוס.בשביל להבין עד כמה זה בלתי אפשרי. אין לי מזל שאפילו מטפלים מיניים של מכון איט"ם שמתמחים בפארפיליה מסרבים לטפל בי מחמת הגועל שבעניין!! שלחתי אפילו שאלות לרבנים מייעצים מרוב הייאוש אבל אף אחד לא מוכן בשום אופן לירוק לכיוון שלי. הלכתי לשני מטפלות שפשוט במקום לנסות להקשיב ולתקן ולמגר - פשוט בחרו להדחיק אותי לעולם של אשליות בתוספת קלישאות קלילות ומגוכחות של חשיבה חיובית. אני יוגע

18/08/2022 | 13:41 | מאת: אנון נימי

לא סיימתי את ההודעה . אני יודע טוב מאוד מה זה cbt פסיכואנליזה. אני מכיר את הטריקים של החשיבה החיובית והnlp. גם מודל אפר"ת לא עובד עלי. גם לשאלה הזאת סיכויים קלושים שאקבל מענה . אבל בכל מקרה המדינה הזניחה והפקירה אותי דבר שהיה אפשר למנוע אני פשוט חסר ישע!!!!

הדרך הטובה לטפל הפארםיליה היא טיפול פסיכולוגי - מכוון למיניות. אם ניסית הכול יתכן והבעיה יותר מורכבת

22/08/2022 | 12:16 | מאת: אנון נימי

בתכלס , זאת אומרת אין מה לעשות בנידון

מנהל פורום סקסולוגיה