דילמת הזהות והמשפחה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/07/2022 | 08:08 | מאת: נדב

הי שמי נדב בן 44 נשוי באושר ואב מאושר ונפגש בסתר עם גברים. איך כל זה התחיל? את שואלת את עצמך? אז בגיל 12 עברתי תקיפה מינית מחבר כיתה שלי וזה היה הפעם הראשונה שגמרתי. ומאז הפכתי להיות מכונה ׳משומנת׳ של אוננות, הייתי מאונן כמה פעמים ביום בכל הזדמנות שהייתה לי. וכל זה כסטרייט, הייתי מתגרה מפורנו רגיל, ולאט לאט נפתחתי לכל מיני סגנונות עד שהייתי מחפש את הסרטון הכי ביזארי והכי קשה. עם הזמן בהיותי משוטט באתרי פורנו התחלתי באיזה שהוא שלב לשים לב ולהתגרות מאבר גברי יפה ומשם הדרך הייתה סלולה לאתרי גייז. בקיצור, מפה לשם לפני כמה שנים נתקלתי באיזה פורום של גייז ומשם כבר הפגישה הראשונה הייתה עניין של זמן. הדילמה שאני מתייסר ממנה היא עצומה, אני כל-כך אוהב את אשתי ויש לנו חיי סקס מדהימים ומצד שני לא יכול לוותר על מפגשים עם גברים. אני מדגיש ואומר, לספר באיזו שהיא דרך שלא תהייה לאשתי, זה אומר לפרק את המשפחה וזה לא בא בחשבון מבחינתי, שום הסבר שבעולם לא יניח את דעתה, זה בוודאות. ומצד שני, ברור לי שאני לא נאמן לאשתי וזה גומר אותי מבפנים……….

הדילמה שלך הכן לא פשוטה. אם להמשיך עם ההנאות שלך ולהתמסר להן , מה שאומר לפרק את המשפחה או לקחת אחריות ולותר על חלק מההנאות שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה