אוונתי ויכול להיות שמישהי הבינה מה אני עושה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/07/2022 | 23:27 | מאת: חייל

שלום אני חייל וקרה לי משהו מביך וגם ממש מדליק ואני לא יודע כמה נורא זה. ההורים שלי היו בחו"ל אז כשהייתי לבד בערב בבית ישבתי מול המחשב ואוננתי ולבשתי רק חולצה. דפקו בדלת אבל התעלמתי אבל דפקו שוב אז פתחתי קצת את הדלת ועמדתי מאחוריה כדי שלא ממש יראו אותי וזאת היתה השכנה שלנו שחיפשה את אמא שלי ואמרתי לה שאני בדיוק בדרך למקלחת אני לא יודע למה אבל היא התחילה לדבר איתי ולשאול איך בצבא ועוד כל מיני דברים אבל לא יכולתי להתאפק והמשכתי לאונן( בלי שהיא תראה אותי כי הייתי מאחורי הדלת ) עכשיו אני לא יודע עם היא הבינה מה אני עושה . היא מאוד רזה אבל יש לה שדיים גדולים אז כל כמה שניות הסתכלתי עליהם אחרי כמה זמן היא הסתובבה והלככה ואז בדיוק גמרתי אני מפחד שהיא הבינה מה אני עושה אני אמור לדבר איתה ולנסות להבין מה היא יודעת ולהסביר שבדיוק אוננתי כשהיא באה ?

יתכן שהבינה. אא חשוב לך הקשר איתה אפשר לדבר אם לא תמשיך הלאה. אם הספק ינקר אז תוכל לדבר ולהתנצל.

מנהל פורום סקסולוגיה