אוננות, תחושה רעה וחוסר יכולת להגיע לאורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/07/2022 | 11:56 | מאת: מישהי

היי, אני בת 19 לאחרונה יש נושא שדי מפריע לי, אני לא מצליחה לחוות אורגזמה, אני יכולה להשיג איזשהו סיפוק אבל אני לא חושבת שחוויתי אורגזמה אי פעם קניתי גם לא מזמן וויברטור ושמתי לב שאני פשוט לא מצליחה להגיע לשם, (אולי עניין של שליטה) בכל אופן, שמתי לב גם שהרבה פעמים יש לי תחושה ממש לא נעימה תוך כדי אוננות, לא יודעת להסביר את זה כ"כ, תחושה של אשמה/בדידות/תסכול/כעס אפילו פשוט תחושה לא נחמדה, עד כדי כך שאני נמנעת מלאונן לפעמים כי אין לי כוח להתמודד עם התחושה שזה מעלה לא יודעת כל כך איך להתמודד עם זה ומה לעשות, אשמח להכוונה

נשים לרוב מגיעות לאורגזמה מגרוי דגדגן. אולי כדאי קודם לחקור את גופך ולהבין מה מענג אותך . להתמסר לחויית החקירה יעזור לך גם להשתחרר

מנהל פורום סקסולוגיה