נמשך למורה לנגינה שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/07/2022 | 21:47 | מאת: ליאור

אני רווק והתחלתי ללמוד נגינה אחרי הפסקה של כמה שנים שהייתי בצבא. אני לומד אצל אישה יותר מבוגרת ממני, ואני ממש ממש נמשך אליה עד שאפילו נגיעה שלה ביד שלי במסגרת הנגינה ממש מדליקות אותי, היא שמה לב לזה ואפילו היא פעם שאלה מה אתה מתרגש ממני ? אבל שתקתי. אני ממש חושב עליה ומפנטז עליה אבל חושב לעצמי מה אני יכול להציע לאישה כזאת ( למרות שהיא רווקה ). בתקופה האחרונה אני הולך אליה עם מכנסיים קצרים ובלי תחתונים שזה משהו שאף פעם לא עשיתי. אני ממש מתרגש מזה ומצד אחד רוצה שהיא תראה שעומד לי ומצד שני חושש שזאת אולי הטרדה מינית או משהו שאסור לעשות. מה את חושבת על זה ? אני חייב להזכייר שהיןו פעמיים שהיא לבשה שמלה כמעט שקופה וממש ראו שהיא לבשה תחתוני חוטיני אבל לא יודע אם זה היה בשבילי או בשביל מישהו אחר שאמור להגיע אליה הביתה אחרי :-(

מערכת יחסים כזו היא בעייתית כי היא לא נוצרה עקב הכרות הדדית אלא מיחסי סמכות היא המורה ואתה התלמיד. אם אתה רוצה להמשיך ללמוד איתה נגינה הייתי מציעה שתנסה לדכא את החשק מולה.

מנהל פורום סקסולוגיה