האם אוננות פוגעת בביצועים ובמסה העכשווית/עתידית שאני בונה בחדכ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/07/2022 | 02:43 | מאת: מתעניין

רציתי לדעת בתור גבר בן 20 אני מתאמן בחדכ האם האוננות תשפיע/תוריד את מסת השריר בגוף או המסה בעתיד? יש לי כבר חרדות מזה שאני מאבד את המסה כי אני לא מצליח להבין מאף אחד את התשובה

אוננות לא פוגעת במסת השריר. אם יש אוננות יתר היא יכולה ליצור התמכרות, עווית מציאות. ולהפריע בעתיד בקיום יחסי מין עם בת הזוג.

05/07/2022 | 18:33 | מאת: מתעניין

אני לא מאונן סידרתי פעם או פעמיים בשבוע כדי להוריד את החשקים, אבל בכללי את אומרת שכאשר אנחנו מאוננים ורמת הטסטוסטרון יורדת שהוא חלק מאחד הדברים שהכי בונים שריר אז זה לא פוגע במסה ובשריר? דעתך מאוד חשובה לי

מנהל פורום סקסולוגיה