כאבים אחרי יחסים/אלרגיה לזרע?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/05/2022 | 12:51 | מאת: אדל

שלום, אני בת 41, נשואה + 2 ולפני כחצי שנה עברתי כריתת רחם בעקבות מיומה. השחלות נשארו. התגברתי על הפחדים מקיום יחסים אחרי הניתוח ואני מצליחה להנות בהם, אבל לאחר מכן אני סובלת מחוסר נוחות באיזור האגן, כמו תחושת מלאות בזמן המחזור שיש צורך להתרוקן ובעצם אין כלום בפועל. לפעמים חוסר הנוחות מתגבר וממש סובלת מכאב משתק כמו כאבי ביוץ חזקים שמקרינים לרגליים. יש לציין שגם לפני הניתוח סבלתי מכאבים אחרי יחסים בהם השפיכה פנימית. כשזה בחוץ אין שום בעיה וכך התנהלנו שנים. אחרי הניתוח חשבתי שאפשרי להתנסות בלי פחד, אבל אני כל כך סובלת ומשותקת לאחר מכן שאני מעדיפה לחזור להתנהלות שהיתה לאורך כל השנים, להנות מאותם רגעים מבלי לסבול לאחר מכן. האם יש סיבה לכך? האם יש דבר כזה אלרגיה לזרע?

אלרגיה לזרע הכן יכולה להיות. צריך לבדוק את מידת החומציות / בססיות בתוך הנרתיק. לגבי הכאבים האחרים כדאי להתייעץ עם הרופא נשים שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה