זקפה לא מחזיקה מעמד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/05/2022 | 18:37 | מאת: נטלי

שלום חמדה. יש לי יזיז שאיתו אני ניפגשת אחת לחודש-חודשיים לקיים יחסים. אנחנו "ביחד" כבר שנה. כשאנחנו מקיימים יחסים בהתחלה האיבר שלו עומד די חזק וקצת אחרי שאנחנו מתחילים בחדירה הוא מתחיל להתרכך וליפול, כך שיוצא שהוא כמעט ולא גומר ואני פחות נהנית. הוא בן 32, מעשן ושותה (בירה ביום או אחת ליומיים), הוא מתאמן,אוכל בריא והבדיקות שלו תקינות. ממה זה יכול להיגרם? *חייבת לציין שבהתחלה חשבתי שזה אולי כי הוא לא נמשך אליי, אבל הוא תמיד אומר לי שהוא מאוד נמשך אליי וכשאני איתו הוא לא מפסיק לגעת ולנשק, להחמיא לי בטירוף והוא גם ממש אוהב לרדת לי.

בעיות בזקפה יכולים להיגרם מהרבה סיבות. במקרה של סיבות פסיכולוגיות שקשורות בו ולא בך. השאלה האם זה מטריד אותו כפי שזה מטריד אותך?

מנהל פורום סקסולוגיה