יחסים אנאליים (גברים)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/05/2022 | 21:08 | מאת: אוג

היי, בן זוגי ואני חסרי ניסיון בקיום יחסי מין מלאים. לאחרונה מנסים לקיים (ללא קונדום) ומתקשים באקט החדירה. התחושה מוזרה, כאילו הצד החודר לא מצליח לחדור , או למצוא את החור. מעט תקועים , נבוכים ומבולבלים. נשמח לדעתך. תודה רבה

חדירה אנלית צריכה הכנה. חשוב מאוד להשתמש בג׳ל סיכה על מנת שהחדירה תהיה יותר קלה. שנית חשוב מאוד שהשרירים יהיו רפויים.

08/05/2022 | 23:52 | מאת: אוג

אנחנו אכן משתמשים בג'ל. כיצד ניתן להרפות שרירים באזור זה? תודה רבה

מנהל פורום סקסולוגיה