אורגזמה נשית- כאבים מזה חודשיים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/04/2022 | 14:47 | מאת: דנה

שלום, אבין אם שאלתי לא קשורה לפורום אך אשאל בכל מקרה- אני בת 36 ללא הריונות. בזמן אוננות-אורגזמה, יותר אכןון בזמן הגמירה ולאחריה תחושת כאבים בדגדגן מלווה בכאב בטן תחתונה סמוך לטבור. עובר לאחר כמה דקות. כבר חודשיים. מה יכולה להיות הבעייה? אציין שלפני 3 שנים בערך היה לי גם מקרה דומה רק הרגשת זרמים חשמליים יותר וזה עבר לבד לאחר כמה שבועות או חודשים אינני זוכרת. אציין גם שבחודשי פברואר מרץ סבלתי מצריבות בשתן שלא עברו ונשללו בדיקות לדלקת שתן ומחלות מין. הצריבות באו והלכו לסרוגין. טופלתי במקרודנטין זינט ואוגמנטין. בסוף איכשהו עבר לבד כנראה. יש קשר? כרגע אין צריבות אבל מאז יש כאבים באורגזמה בדגדגן כמו דקירות כואבות משליכות לבטן תחתונה וטבור. נסבל . זה קשור לגיל אולי? הורמונים וכו? או חוששת ממשהו גרוע יותר? תודה תגובה

צריבות השתן לעיתים נגרמות מדלקות בדרכי השתן. כאבים לאחר הגעה לאורגזמה יכולים להיות אם זה עובר כנראה אין סיבה לדאגה. למען הסר ספק שאין בעיה חמורה יותר, כדאי להתייעץ גם עם רופא נשים.

מנהל פורום סקסולוגיה