איבר מין גדול ואגן צר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/04/2022 | 08:40 | מאת: אלה

לפני שבועיים הכרתי בן זוג חדש לפרק ב, מחזר מדהים ובחור טוב שגורם לי להרגיש מאוד בנוח איתו. אני בת 45 והוא בן 52 . הכל הלך מעולה ביננו ויש כימיה מאוד טובה. אך כשניכנסנו למיטה גיליתי שאיבר המין שלו מאוד גדול ורחב ואני עם אגן צר וחשוב לציין שלא עשיתי סקס שנתיים וחצי. ניסינו לזרום עם הסקס אבל לא יכולתי שהוא יחדור אליי כי זה ממש כאב ואחרי ניסיון נוסף התחיל לשרוף האיזור. שנינו מאוד מתוסכלים כי מאוד טוב לנו ביחד אבל לא יודעים אם כדאי להמשיך את הקשר ... האם מבחינה פסיולוגית זה יוכל להשתפר עם הזמן וכדאי לעשות עוד ניסיון?

גודל האיבר לא אמור להיות בעיה במיוחד כי יש לנרתיק יכולת להתרחב עד לרמה של ראש תינוק. יתכן שגם ההפסקה הארוכה ויובש נרתיקי גרם לתחושות שלך. מומלץ להשתמש בעת יחסי מין בג'ל סיכה למרוח על האיבר שלו על מנת שהחדירה תהיה יותר קלה.

מנהל פורום סקסולוגיה