חוסר הנאה בשפיכה/ובקיום יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/04/2022 | 05:23 | מאת: אלכס

בשנה שנתיים האחרונות אני כמעט ולא מרגיש הנאה בזמן השפיכה/גמירה ולפעמים בקושי מרגיש שבכלל הגעתי לשפיכה {אבל הגעתי} אני פשוט לא מרגיש את ההנאה כמו פעם בכלל , ההנאה ירדה בצורה דרסטית, אני מרגיש רצון עז לקיים יחסים ומחכה לזה אבל בזמן קיום היחסים כבר לא מרגיש יותר את 'השיא' שאמור להיות בזמן הגמירה כאילו כלום...אני לא מרגיש שאני גומר בכלל.. פעם לא הייתי ככה והבעיה לא באשתי או בצורת קיום היחסים ולא בגיוון זה משהו פיזיולוגי שאני לא יודע מה הוא והבנתי שיש אותו לעוד גברים אפילו בגילי אני בן 29 ,לא יודע בכלל ממה זה קורה אשמח לעזרה/הכוונה האם אתם מכירים תופעה כזו? האם יש לה שם? זה משהו מוכר?

חוסר הנאה מאורגזמה נמצאת קודם כול במוח. יתכן שמשהו קרה לך שלא קשור דוקא ליחסי המין אלא ארועים אחרים בחיים שנותנים ביטוי דוקא בחלק המיני כדאי לנהל שיחה עם מטפל/ ת מיני/ת כדי לברר מה קרה אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה